Telefonnummer

Funktionerna är inte tillgängliga i vissa regioner.

Endast tillgängligt i Kaspersky Plus och Kaspersky Premium.

Nummerpresentationskomponenten kan berätta vem som ringer från ett okänt nummer. Telefonnummer kontrolleras mot telefonnummerdatabaser i Kaspersky Who Calls-appen. Om ett nummer hittas i databaserna visar skärmen för inkommande samtal information om det numret, till exempel namnet på den organisation som numret är registrerat för.

Om en spammare ringer, visar skärmen en skräppostindikator. Sedan är det upp till dig om du vill svara eller inte. Du kan konfigurera skräppostsamtal så att de alltid blockeras. Alla inkommande skräppostsamtal döljs då automatiskt.

För att använda nummerpresentation måste du ladda ner och installera Kaspersky Who Calls-appen för Android eller iOS.

Hur man laddar ner och installerar Kaspersky Who Calls